Vlees groothandel voor iedereen

Bent u op zoek naar een vleesgroothandel waar u vlees in kunt kopen, die geschikt is voor iedereen? Dan bent u bij SB Food Solutions B.V. aan het juiste adres. Onze kip groothandel staat ook wel bekend als halal groothandel. Dat wil zeggen dat wij van SB Food Solutions B.V. u vlees leveren dat is voorzien van een halal-keurmerk, waardoor u gegarandeerd bent dat ook mensen met een Islamitische achtergrond uw vlees kunnen eten. Onze vlees groothandel levert niet alleen vlees, maar ook vis.

Vlees groothandel gespecialiseerd in kip

Wij zijn gespecialiseerd in kip. Dat wil zeggen dat wij kip verkopen in allerlei soorten en maten. Waar kunt u zoal aan denken? Onze kip groothandel levert hele kip, kippenpoot kwarten, kippenpoten en kippenvleugels. U kunt ook bij ons terecht voor kipfilets en eend. Ook vis bij ons kopen? Dat kan. Wij zijn naast vleesgroothandel ook visgroothandel. Uiteraard koopt u bij onze winkel niet een enkel stukje vlees of vis, maar grote porties, die u vervolgens aan de klanten in uw winkel of restaurant kunt verkopen of serveren. Groot voordeel is natuurlijk dat u op deze manier veel minder betaalt voor een stukje vlees of vis.

Vlees groothandel

Ons vlees heeft een halal-keurmerk

Het vlees dat u koopt bij onze vleesgroothandel is geschikt voor iedereen. Dat wil zeggen dat het is voorzien van een halal-keurmerk. Wat betekent een dergelijk keurmerk? Dat betekent dat het vlees afkomstig is van dieren die volgens Islamitische wetten zijn geslacht en dat het geen varkensvlees is. Zo weet u zeker dat het geschikt is voor al uw klanten. Ook voor klanten die een Islamitische achtergrond hebben. Dat u met hen rekening heeft gehouden, uw vlees heeft gekocht bij een halal groothandel, gaan zij vast en zeker waarderen.

Kwaliteit verzekerd

Wij van kip groothandel SB Food Solutions B.V. gaan voor de allerbeste kwaliteit. Onze vleesgroothandel heeft namelijk een grote passie voor kwaliteitsvoedsel. Wij kopen ons vlees en onze vis in bij de allerbeste slagers en vissers. Hierdoor weten we zeker dat wij u het allerbeste verkopen. En zo weet u zeker dat uw klanten tevreden zijn en dat zij gaan genieten van een heerlijk stuk vlees of vis op hun bord. Het mooie is dat wanneer u bij ons vlees en vis inkoopt, u niet alleen gaat voor kwaliteit, maar ook voor een lage prijs. Hoe groter de hoeveelheid die u inslaat, hoe minder u betaalt.

Menu