Kip groothandel die kwaliteit levert

Wij van kip groothandel SB Food Solutions B.V. leveren u vlees en vis van topkwaliteit. Wij hebben namelijk een grote passie voor kwaliteitseten. Bovendien zijn wij een halal groothandel die alleen maar vlees verkoopt dat is voorzien van een halal-keurmerk, de dieren zijn volgens Islamitische wetten geslacht. Het vlees kunt u hierdoor aan al uw klanten verkopen en aan al uw gasten serveren, ook aan mensen met een Islamitisch geloof. Hieronder leest u meer over wat wij in onze vlees groothandel verkopen en over waarom kiezen voor kip groothandel SB Food Solutions een goed idee is.

Wat verkoopt deze kip groothandel?

U kunt bij onze halal groothandel terecht voor allerlei soorten kip. Wij verkopen niet alleen maar hele kip, maar ook kippenpoot kwarten, kippenpoten en kippenvleugels. U kunt bij ons ook terecht voor kipfilets, eend en vis. Uiteraard koopt u bij onze vleesgroothandel het vlees en de vis in grote hoeveelheden, zodat u weer een tijdje vooruit kunt in uw restaurant of winkel. Groot voordeel hiervan is dat u veel minder betaalt voor een stukje vlees of vis. En dat terwijl u toch kwaliteitsvlees en kwaliteitsvis van ons ontvangt.

Kip groothandel

Topkwaliteit vlees en vis

Onze kip groothandel garandeert u vlees en vis van topkwaliteit. Wij staan niet voor niets bekend om onze passie voor kwaliteitsvlees en vis. Onze slogan luidt: ‘A passion for quality food’. Wij van SB Food Solutions B.V. kopen ons vlees en onze vis in bij de beste slagers en vissers. Van hen weten we dat zij enkel en alleen topkwaliteit vlees en vis aan ons leveren. En zo kunnen wij ook aan u het beste vlees en de beste vis verkopen. Zo kunnen uw klanten en gasten genieten van een lekker stuk vlees of vis van topkwaliteit. En uiteraard ook genieten van een top smaak, want kwaliteit staat voor een goede smaak van het vlees en de vis.

Voorzien van halal-keurmerk

Onze vlees groothandel levert geen varkensvlees en het vlees dat wij serveren is voorzien van een halal-keurmerk. Dat wil zeggen dat het vlees dat onze halal groothandel verkoopt, afkomstig is van dieren, die volgens Islamitische wetten zijn geslacht. Zo weet u zeker dat u het vlees aan elke klant kunt verkopen of serveren. Ook mensen met een Islamitische achtergrond zijn verzekerd van een lekker stukje vlees van goede kwaliteit. Zij hoeven zich geen zorgen te maken en zullen het waarderen dat u rekening heeft gehouden met hun wensen.

Menu