Halal groothandel met passie voor kwaliteitsvlees

Op zoek naar een halal groothandel? Dan bent u bij SB Food Solutions B.V aan het juiste adres. Onze vleesgroothandel heeft een passie voor kwaliteitsvlees. Dat wil zeggen dat wij enkel en alleen vlees en vis van topkwaliteit leveren. En het vlees dat wij aan u verkopen, heeft bovendien een halal-keurmerk. Het vlees is afkomstig van dieren, die zijn geslacht volgens Islamitische wetten. Wij verkopen geen varkensvlees, maar wel kip, eend en vis. U kunt het vlees en de vis van deze Halal groothandel dus met een gerust hart aan iedereen serveren.

Wat verkoopt deze halal groothandel?

Wij van vlees groothandel SB Food Solutions B.V. bieden u grote hoeveelheden vlees en vis voor uw restaurant of winkel. Hoewel de hoeveelheden die wij in onze halal groothandel opslaan enorm zijn, garanderen wij u dat de kwaliteit top is en dat het vlees is voorzien van een halal-keurmerk, zodat u het aan iedereen kunt serveren, ook mensen met een Islamitische achtergrond. Wat kunt u zoal bij ons bestellen? Wij verkopen geen varkensvlees, maar wel diverse soorten kip. Van hele kip tot kippenvleugels en van kippenpoot kwarten tot aan kippenpootjes. Ook kipfilets en eend zijn bij ons te koop. Naast kip groothandel zijn wij ook visgroothandel.

Halal groothandel

Vlees voorzien van halal-keurmerk

U wilt natuurlijk dat iedereen terecht kan in uw restaurant of winkel. Daarom is het van groot belang dat u kiest voor een halal groothandel, een grote winkel die alleen maar vlees verkoopt dat ook geschikt is voor mensen met een Islamitisch geloof. Met het vlees van kip groothandel SB Food Solutions B.V. zit u zeker goed. Wij verkopen geen varkensvlees en leveren u kippenvlees en vis dat volgens Islamitische wetten is geslacht. Bij vleesgroothandel SB Food Solutions bent u verzekert van goed vlees en goede vis voor elke klant.

Sla groots in en laat uw gasten genieten

Als u kiest voor halal groothandel SB Food Solutions dan laat u uw klanten genieten van kwaliteitsvlees en kwaliteitsvis. Wij zijn een vleesgroothandel met een grote passie voor kwaliteitseten. Dat wil zeggen dat wij alleen maar gaan voor het allerbeste vlees. Hoewel u minder geld betaalt als u groots inslaat bij onze halal groothandel, bent u bij onze kip groothandel toch verzekert van kwaliteitsvlees en kwaliteitsvis. En dat gaat u merken. Uw klanten of gasten zullen genieten van het vlees en vis dat u verkoopt of serveert.

Menu